Payroll & General Cashier

Six Senses Kaplankaya

Aydın(Didim), Muğla(Bodrum, Milas)

İş Yerinde

İş Yerinde

28 gün önce güncellendi

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Finance

Finance

Application Count

0-50 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

0-50 application

Department

Finance

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Six Senses Kaplankaya mimari, tarih ve sanatın bir mozaiğini sunuyor ve birçok ünlü arkeolojik alana kolayca ulaşılabilecek bir konumda. Altı süit (75'i ana binada ve 66 Ridge Villa) dahil olmak üzere 141 konuk odası bulunmaktadır ve tümü Ege Denizi'nin muhteşem manzarasına sahiptir. Ege ve Akdeniz'den ilham alan, Türk unsurları ve lezzetleriyle iç içe geçmiş taze, sürdürülebilir mutfak, yerel ve taze ürünler tedarik ederek 'Altı Duyuyla Ye' konseptini sunan üç yemek mekanının ana temasıdır. 10.000 metrekarelik geniş Spa, Fitness ve Sağlık ve Şifa Merkezi, konuklara ve sakinlere optimum sağlıklı yaşam için gerçek anlamda bütünleyici bir yaklaşım sunuyor. Six Senses Kaplankaya kutlamalar için cennet gibi bir destinasyondur. Aynı zamanda ekip oluşturma programlarına uyum sağlayacak olanaklara da sahiptir. Sunulan pek çok mükemmel konuk deneyimi sayesinde tesis, aktivitelerini aktif konuklara ve sadece arkalarına yaslanıp dinlenmeyi tercih eden konuklara uyacak şekilde özelleştirebilir.


İşin kapsamı

Maaş Bordrosu ve Genel Kasiyer olarak Six Senses'in insanların kendileriyle, başkalarıyla ve etraflarındaki dünyayla yeniden bağlantı kurmalarına yardımcı olma vizyonunu ve yerel duyarlılık ve küresel duyarlılık, ustalıkla hazırlanmış deneyimler, duygusal konukseverlik, sorumlu ve ilgili, eğlenceli ve ilginç ve öncü sağlıklı yaşam.

Sürdürülebilirlik, Sağlıklı Yaşam ve Sıradışı deneyimler Six Senses'te yaptığımız her şeyin temelini oluşturur. Bu temelleri koruyacağım ve tüm marka girişimlerimizin tam olarak bilinmesini ve aktif katılımını sağlayacağım.


Görev ve sorumlulukları

Bordro ve Genel Kasiyer olarak aşağıdaki konularda verimli çalışmanın tüm sorumluluğunu üstleneceğim:

  • Genel kasiyerin günlük raporunu alır ve kaydeder ve postayla alınan tüm nakit ve çekleri günlük depozitoya dahil eder. 
  • Banka mevduatını hazırlar ve yatırır. Güne ait tüm faturaların yatırıldığını garanti eder
  • takip eden bankacılık günü. 
  • Genel Kasiyerin Günlük Raporunu hazırlar ve çekler ve diğer nakit makbuzlara ilişkin resmi makbuzları düzenler. 
  • Her ay sonundan sonra satılan ve alınan dövizlere ilişkin aylık rapor hazırlar.  
  • Bankadaki nakit bakiyesinin mutabakatını sağlar. 
  • Her ay maaş bordrosunu hazırlar. 
  • Bordro sürecine ilişkin vergi ve kesinti kanunlarındaki değişiklikler hakkında bilgi sahibi olur. 
  • Ev sahiplerine ve yöneticilere bordro konuları, vergi sorunları, sosyal yardım planları ve toplu sözleşme hükümleri hakkında bilgi sağlar. 
  • Devlet ve şirket politikalarına, prosedürlerine ve düzenlemelerine uygundur. 
  • Six Senses yönergelerine ve hizmet ve çalışma standartlarına uyun. Performans kriterlerim korunur ve aşılır.
  • LQA standartlarına ve konuk yorumlarına sıkı sıkıya bağlı kalın.

 

Vasıf

Bordro ve Genel Kasiyer pozisyonunu yürütmek için lüks otellerde benzer bir rolde kanıtlanmış sonuçları olan gerekli niteliklere, teknik becerilere ve deneyime sahip olmam gerekir ve aşağıdakileri içerir:

  • Finans veya Muhasebe alanında diploma veya eşdeğeri ve profesyonel muhasebe kurumu sertifikasyonu ve otel muhasebesi rolünde veya benzeri bir ortamda en az 2 yıllık deneyim. Tanınmış bir otelcilik okulundan alınan otelcilik diploması/derecesi tercih edilir.
  • Teknik beceriler arasında gelişmiş MS Office, "Outlook platformları" hesaplamalar yapabilme becerisi. Ayrıca PMS ve CRM platformları dahil olmak üzere çeşitli otel sistemlerine de aşinayım.
  • Akıcı İngilizce; Ek dillerin tercih edildiğini anlıyorum.


Yukarıdakilerin amacı, Six Senses Kaplankaya'daki bir Bordro ve Genel Kasiyerin rol ve sorumluluklarına genel bir bakış sunmaktır. Yukarıdakilerin, pozisyona özgü görev ve sorumlulukların kapsamlı ve/veya kapsamlı bir listesi olduğu anlamına gelmez ve gelmez. .

Six Senses Kaplankaya fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir. Bu politika tüm istihdam şart ve koşulları için geçerlidir.

Preferred Candidate

More than 2 years of experience
Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Graduate), Master’s(Graduate)
Completed, Exempt, Delayed
English(Reading : Good, Writing : Good, Speaking : Good)

Kasa Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kasa Görevlisi Kasa Görevlisi Maaşları Kasa Görevlisi Nasıl Olunur? Kasa Görevlisi Nedir? Kasa Görevlisi İş İlanları

Hotel and Accommodation Management

Hakkımızda

Six Senses Kaplankaya is nestled in the breathtaking natural beauty of this ancient land. Undulating hills clad in evergreens, wild olives and cypress

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDAÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİVeri Sorumlusunun KimliğiVeri soru

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Lojman, Yemekhane.

Kasa Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kasa Görevlisi Kasa Görevlisi Maaşları Kasa Görevlisi Nasıl Olunur? Kasa Görevlisi Nedir? Kasa Görevlisi İş İlanları