Avis Kuşadası - Part Time Satış Danışmanı

Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş

Aydın(Kuşadası)

İş Yerinde

İş Yerinde

8 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

110 başvuru

Çalışma Şekli

Yarı Zamanlı / Part Time

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

110 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Otokoç Otomotiv’de Senin İçin 1 Dünya Var. Sen de İyilik Dolu, Başarı Dolu, Yenilik Dolu ve Gelecek Dolu 1 Dünya’ya dahil olmak istiyorsan hadi tanışalım!

Koç Topluluğu’nun otomotiv sektöründeki ilk yatırımı olarak 1928 yılında kurulmuş olan ve Türkiye’de otomotiv tarihini başlatan Otokoç Otomotiv, bugün; Otokoç, Avis, Avis Filo, Avis Filo Maestro, Budget, Otokoç Sigorta, Zipcar, Otokoç 2. El, otokocihale.com, Otokoç Parça ve Lastick markalarıyla hizmet veren, Türkiye’nin en büyük otomotiv perakendeciliği, araç kiralama ve araç paylaşımı şirketidir. Otokoç çatısı altında Ford, Ford Trucks, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Jeep ve Maserati markalarıyla yeni araç satışı, servis ve yedek parça hizmetleri, toptan yedek parça satışı, sigorta ve finansman, aksesuar satışı, 2. el araç satışı ve araç koruma sistemlerini, özetle tüm otomotiv çözümlerini tek çatı altında müşterilerine sunuyor. Araç kiralamada ise Avis ve Budget markalarıyla kısa dönem kiralama; Avis Filo ile operasyonel yani filo kiralama; Avis Filo Maestro markasıyla filo yönetimi; Zipcar markasıyla ise saatlik kiralama yani araç paylaşımı hizmetini müşterileriyle buluşturuyor. Türkiye, Yunanistan, Azerbaycan, Macaristan, Gürcistan, Kazakistan, Ukrayna, Kuzey Kıbrıs ve Kuzey Irak’ta olmak üzere 9 ülkede, “Yenilikçi mobilite çözümleri geliştiren, küresel ve lider referans noktası olma” vizyonu ile 400’e yakın noktada faaliyetlerine devam ediyor. Sen de, aday ve çalışan deneyiminde fırsat eşitliğine ve kapsayıcılığa önem veren, organizasyonel olarak çevik çalışma prensiplerini benimsemiş; gelişim, yenilikçilik, işbirliği, içtenlik ve şeffaflık değerlerini kültürünün vazgeçilmez değerleri olarak tanımlayan bir çalışma ortamında çalışmak istiyorsan, aşağıdaki ilan detaylarını inceleyip başvurunu iletebilirsin.

Sizi aramıza davet ettiğimiz pozisyonumuz:Part Time Satış Danışmanı

Peki Satış Danışmanı, Otokoç Otomotiv’de hangi sorumlulukları üstlenir?

  • Müşteri talepleri doğrultusunda fiyat ve kiralama bilgisini vermek,
  • Rezervasyon ve kiralama işleminin gerçekleşmesini sağlamak,
  • Kiralanan ve iade süresi yaklaşan müşterilere geri dönüş yapmak, gerektiğinde sözleşmenin devamını sağlamak,
  • Kiraya verilen araçların evrak işlemlerini tamamlamak,

Aranan Yetkinlikler Nelerdir?

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
  • Satış tecrübesi olan,
  • İnsan ilişkileri güçlü ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanan,
  • İyi derecede İngilizce bilen.


İşe Alım Süreçlerimiz Nasıl ilerliyor?

İşe alım sürecimiz aşağıdaki aşamalardan oluşuyor. Pozisyona göre süreç uzunluğumuz değişiklik göstermektedir. Sürecin sonunda pozisyona uygunluğuna göre seni bilgilendireceğimizi bilmeni isteriz.

  • Başvuru
  • Ön değerlendirme
  • Telefon ve yüz yüze / online mülakat
  • Envanter aşaması
  • Referans araştırması

Bizimle ilgili en heyecanlı gelişmelerden haberdar olmak için Otokoç Kariyer sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutma!

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
B sınıfı

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Koç Topluluğu’nun kurucusu merhum Vehbi Koç tarafından, 1928 yılında Ankara’da "Ford Motor Company" acenteliğinin alınmasıyla kurulan Koç Holding’in

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Özel olarak talep edilmediği sürece, bize iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde aşağıda sıralanan özel ni

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Yakacak, Kaza Sigortası, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Otokoç Otomotiv Tic. ve San. A.Ş İş İlanları

Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Danışmanı Satış Danışmanı Maaşları Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Satış Danışmanı Nedir? Satış Danışmanı İş İlanları