Tekirdağ(Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene)

İş Yerinde

İş Yerinde

11 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Planlama

Planlama

Başvuru Sayısı

247 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

247 başvuru

Departman

Planlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Nuryıldız Tekstil San. ve Tic. A.Ş,  İplik ve kumaş boyama & terbiye işlemleri yaparak, günümüze uzanan tekstil sektöründeki faaliyetine 1952 yılında başlamıştır.  İç ve dış piyasada ürünlerini pazarlamakta, ayrıca fason hizmette vermektedir. Amerika ve Avrupa’dan ithal son teknolojiye sahip makinalarla üretimlerini gerçekleştirilmekte olup, teknolojik yenilikleri bir gereksinim olarak kabul eden Nuryıldız sektördeki bugünkü konumunu da bu sayede perçinleştirmiştir. Ürünlerin %90'ı ihraç edilen Nuryıldız üretimini 41.805 m²’lik alan üzerine 27.943 m² kapalı alanı mevcut Çorlu’daki üretim tesisinde gerçekleştirmekte olup, şirketin merkezi İstanbul Güneşli ’de Nuryıldız Plaza’sında bulunmaktadır.

Oeko-tex 100 belgesi ile üretim gerçekleştiren Nuryıldız’ın ISO 9001:2015, GOTS ve OCS Organik Sertifikaları yanında M&S, Next ve H&M akreditasyonlu laboratuvarlara sahiptir. Nuryıldız, M&S, Next, ISO, Zara, Mango, Esprit ve H&M standartlarında üretim yaparak, Tüm Avrupa, Rusya ve Orta Doğu ülkelerine en hızlı şekilde ihracat yapmaktadır.

Örme kumaş alanında çevreye duyarlı, sürdürebilirliği ilke edinmiş, uluslararası tüm markaların tercih ettiği, tekstil sektöründe gelişen teknolojileri yakından takip eden firmamızın üzere Ergene / Tekirdağ adresinde bulunan üretim yerimizde Kumaş Planlama Departmanında yetiştirilip görevlendirilmek  üzere “Planlama Mühendisi’’ pozisyonunda görev alacak çalışma arkadaşı aramaktayız.

            Aranan Nitelikler :

  • Üniversitelerin Tekstil, kimya, endüstri mühendisliği bölümlerinden yüksek derece ile mezun,
  • Tercihen iyi derece yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip,
  • Takip yönü, planlama ve organizasyon yeteneği güçlü, ekip çalışmasına uyumlu,
  • Ms office programlarını çok iyi derecede kullanabilen,
  • Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
  • Erkek adaylarda askerlik hizmetlerini tamamlamış,

 


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Planlama Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Planlama Mühendisi Planlama Mühendisi Maaşları Planlama Mühendisi Nasıl Olunur? Planlama Mühendisi Nedir? Planlama Mühendisi İş İlanları