warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Ankara, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Isparta, İstanbul(Avr.), Kocaeli, Konya, Samsun, Zonguldak, İstanbul(Asya)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 10 yıl arası

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 10 yıl arası

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Melantis'liler pozitif iletişimin, kurumsal yaklaşımla harmanlanmasının, tüm iletişim yöntemlerinin kilidini açabildiğini algılayarak birlikte yürüyoruz. Ulaştığımız her bir kişinin hikayesine ortak olarak, çözümün en önemli parçalarını üstlenmeye çalışıp, paylaşımla çoğalıyoruz. Dokunduğumuz herkesin de tecrübe anlamında bizi zenginleştirdiğini biliyoruz.

Başarıyla beslenip, gelişim fırsatlarını da birlikte oluşturuyoruz. Her bir Melantis’liyi doğal bir yetenek olarak kabul ediyor ve yeteneklerini fark edebilmeleri, geliştirebilmeleri için çabalıyoruz.

Hepimizin hayatını etkisi altına alan 'Pandemi' dönemi nedeniyle, ilk günler itibariyle Melantis Bilişim olarak çalışanlarımızın sağlığını korumak ve endişesiz bir çalışma ortamı sunmak adına evden çalışma düzenini uygulamaya başladık ve devam ediyoruz. Bu süreçte iş görüşmesi, evrak teslimi ve eğitim süreçleri dahil olmak üzere tüm işe alım aşamalarımızı da uzaktan yürütebilecek şekilde yapılandırdık.

Şu anda ise, İstanbul Kadıköy merkez ofisimize bağlı olarak, Müşteri İlişkileri departmanımızda tam zamanlı 'Home Agent (Evden Çalışma usulüyle görev alacak)' olarak görevlendirilecek yeni takım arkadaşları arıyoruz.

İş Tanımı:

Türkçe hizmet verebilecek takım arkadaşları arıyoruz.
Çalışanlarımız kendi bilgisayarı, kulaklığı ve ev interneti üzerinden çalışma yapacaklardır.
Uzaktan çalışma koşulları gözetilmeksizin, performans değerlendirmeleri göz önünde bulundurularak şirketimiz bünyesinde kariyer planlaması imkanına da sahip olacaklardır.
Melantis Bilişim olarak, firmamızın çözüm ortakları arasında yer alan ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimiz için VIP standartlarında Müşteri İlişkileri hizmetini hem gelen aramaları karşılayarak hem de dış aramaları yaparak veriyoruz.
Gelen aramaları ve dış aramaları pozitif ve güler yüzlü yaklaşımla belirlediğimiz kurallara göre yapmak,
Telefonda inşaat projelerinin tanıtımını ve kampanya bilgilerini paylaşıp, randevu oluşturmak,
Randevu takiplerini eksiksiz yapmak,
Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda diğer birimlerle iş birliği içerisinde çalışarak, öneri ve şikayet süreçlerini takip ederek sonuçlandırmak,
Haftada 6 gün 8’er saatlik mesai süresince çalışmak,
Müşteri İlişkileri için geliştirilen projelerde görev almak üzere Müşteri Temsilcisi arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler:

Evinde internet bağlantısı olan(Sadece Türk Telekom, Kablo Net, TTNET, Turknet, Millenicom servis sağlayıcılarından birini kullanan),
Çalışma için bilgisayar(en az 8gb RAM) ve profesyonel çağrı merkezi kulaklığı bulunan,
En az lise mezunu,
Tercihen minimum 1 yıl çağrı merkezi tecrübesi olan,
Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşünen,
İnsan ilişkilerinde güçlü,
Ekip olarak çalışma bilincine sahip,
MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen,
Hafta sonu çalışmalarına uygun adayların başvurularını bekliyoruz.

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)

Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Temsilcisi Müşteri Temsilcisi Maaşları Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Temsilcisi Nedir? Müşteri Temsilcisi İş İlanları
Hakkımızda

Melantis Bilişim Teknolojileri; konusunda uzman kadrosuyla, Çağrı Merkezi, Yazılım ve Danışmanlık hizmetleri vermektedir. Farklı bir çok sektöre lider

Şirket Sayfasına Git

Müşteri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Temsilcisi Müşteri Temsilcisi Maaşları Müşteri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Temsilcisi Nedir? Müşteri Temsilcisi İş İlanları