İstanbul(Avr.)(Bakırköy, Eyüp)

İş Yerinde

İş Yerinde

12 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Turizm

Turizm

Başvuru Sayısı

75 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

75 başvuru

Departman

Turizm

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 * Önceliğimiz SENSİN!


Şimdi işin tanımı ile ilgili bir sürü klasik madde sıralasak, sana da bize de vakit kaybı olurdu.  

Senin benzer ilanları okumaktan sıkıldığını da bildiğimiz için, yazmadık. Biz de zaten klasikçi olmak istemedik. Çünkü o zaman önemli olan o maddelermiş gibi bir izlenim oluyor. Halbuki öncelik işin gerekleri değildir. O maddeler zaten bilinir, bir yapan da bulunur. Ama insan doğru işi bulmak için o maddelerden ötesini görmek ister. Bu sebeple bizde, önceliğimizi teknikten değil, duygulardan yana kullanmak istedik. 

İşte bu yüzden önceliğimiz SENSİN!

* Çünkü sen işini severek yaparsan, iş yerimiz gül bahçesine döner, biliyoruz. 
* Sen işini seversen, oturduğun masayı da seversin, onu süsler püsler, yüzüne de gülümsemeni yerleştirir, gelen her misafirimizi kendini evinde gibi konforlu ve güvende hissettirirsin. 
*
Sen eğer işin gereklerine sahip olursan, sorulan tüm sorulara da içtenlikle ve işinin farkındalığı ile cevap verirsin. Masandaki her misafirimize, onları emin ellere emanet ettiğimizi hissettirir, güvenle seyahate çıkmalarını sağlarsın.
* Eğer sen işini hakkı ile yapmak için, işin gerektirdiği teknik ve temel alt yapıya sahipsen, müşterilerimiz de sorularına hızlıca cevap bulur. Zamanla yarıştığımız hatta ardından koştuğumuz bu günlerde ne senin kıymetli vaktini ne de misafirlerimizin vaktini çalmış oluruz. Herkes doğru bilgiye hızla ve güvenle ulaşmanın keyfini yaşar. 
* Sahip olacağın işe, her sabah gülen yüzün ile gelki, günümüz verimli ve bereketli geçsin. 
* Hayatta sorunlar her zaman bir güler yüzle çözülmez, bunu da biliyoruz. İşte o gün geldiğinde, kriz anlarında,  akıcı konuşman, konuya hakimiyetin, işleri kontrolün altında tutma yeteneğin, iletişim gücün, problem çözmedeki kararlılığın ve otokontrolün sayesinde, biz o günü yine atlatacağız, biliyoruz.
* Konu aslında çok basit, işimiz var ve hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. Çünkü empati bir gün tüm dünyayı kurtaracak, bunu da biliyoruz. Günümüzün her anında  empati yeteneğimiz ile, kendimiz bir hizmet satın alırken karşıdan ne beklersek, aslında misafirlerimize de onu yaşatmaya çalışıyoruz.
Her zaman hayat çiçek bahçesi gibi olmayacak, bunu da biliyoruz. İşte o gün gelirse bir gün, sorunun çözümü için, tüm alet, edevat ve yüreğimizi alıp, el birliği ile senin yanında olacağımızı da bilmeni istiyoruz. 
Bu biraz farklı bir iş ilanı oldu, biliyoruz ama neden olmasın ki. 
Çünkü bunca ilan arasında, dikkatini çekmenin en güzel yolu buydu. 
Bizce başardık. Sence?

Aaa unutmadan, klasikçilere de buradan bir selam göndermeden konuyu kapatmayalım. Şandandır. 
Gerekli bir iki teknik bilgi lazım. Onları da aşağıda sıraladık. Bi göz atarsın. 

 

·       Meslek Yüksek Okulları ya da Üniversitelerin tercihen turizm ile ilgili bölümlerinden mezunsan,

·       MS Office programlarını kullanabiliyorsan,

·       Tur – Otel – Uçak rezervasyon ve satış konusunda en az 1 yıl tecrüben varsa,

·       Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabileceksen,

Hadi bize ulaş. Seni aramaktan mutluluk duyacağız. 


Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Seyahat Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Seyahat Danışmanı Seyahat Danışmanı Maaşları Seyahat Danışmanı Nasıl Olunur? Seyahat Danışmanı Nedir? Seyahat Danışmanı İş İlanları
Yan Haklar

Prim, Bayram Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Seyahat Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Seyahat Danışmanı Seyahat Danışmanı Maaşları Seyahat Danışmanı Nasıl Olunur? Seyahat Danışmanı Nedir? Seyahat Danışmanı İş İlanları