warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Finans Uzman Yardımcısı

BORUSAN MANNESMANN BORU A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Finans

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimizin Salıpazarı/Beyoğlu’ndaki Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere ‘Finans Uzman Yardımcısı’ arayışımız bulunmaktadır.

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Finans alanında 2 yıl deneyimli,
  • Iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Tercihen ERP programlarını (tercihen axapta) kullanabilen,
  • MS Office uygulamalarını iyi düzeyde kullanan,
  • Esneyen çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
  • İş takip yetkinliği güçlü, sistemli ve organize çalışan, detaylara önem veren,

İş Tanımı

  • Banka ve finans kuruluşları ile olan günlük iş akışının yürütülmesi,
  • Günlük nakit akış raporuna göre vadesi gelen ödemelerin yapılması ve sistem kayıtlarının yaratılması,
  • Günlük banka talimatlarının hazırlanması,bankalara iletilmesi ve akıbetinin kontrol ve takip edilmesi,
  • Finansal işlemler ile ilgili masraf, faiz, komisyonların takibi ve uygunluğunu kontrol edilmesi,
  • Günlük,haftalık ve aylık nakit akışın takip edilmesi ve raporlanması,
  • Finansal günlük operasyonların ve süreçlerin yürütülmesi,
  • Günlük ve haftalık ödeme planlarının takibi ve aksiyon alınması,
  • Banka işlemlerinin muhasebe kayıt sistemine doğru akışının sağlanması,
  • Döviz alım, kredi kullanım, atıl paraların mevduat olarak değerlendirilmesi için Holding ile fiyatlama talep ve takip sürecinin yürütülmesi.

Neden Borusan Mannesmann? 

62 yıllık deneyimi ile 3 kıtada faaliyet gösteren, 2016, 2017 ve 2020 yıllarında 3 kez Amerikan Metal Market tarafından verilen ‘En İyi Boru Üreticisi’ ödülünü kazanan, çelik boru sektöründe öncü, hayata anlam katan ve mutlu bir organizasyon yaratmayı vizyon edinmiş, kariyerde gelişimi odak alan ve çalışanın kariyerinde söz sahibi olabildiği bir şirket.

Borusan Mannesmann gelişimine nasıl bir katkısı sağlayacak?

Borusan ruhunu en iyi şekilde yakalaman için planlanmış bir oryantasyon programı ve hem profesyonel hem sosyal açıdan iyi bir başlangıç yapmana destek olacak Buddy’lerin ile hızlıca şirketimize adapte olabilecek, holding genelindeki Borusan Akademi eğitimlerinin yanı sıra, TechStation ile şirketimize özel yapılandırılmış eğitimler alabilecek, Talentgate programı ile uluslararası lokasyonlarımızda çalışma deneyimi kazanabilecek, yeteneklerine göre farklı fonksiyon veya iş biriminde farklı fırsatlar bulabileceğin, çeşitlilik sağlayan bir kariyer imkanın olacak.

Borusan Mannesmann çalışma kültürü nasıl mı?

Hiyerarşi bağımsız iletişim ve çok yönlü geribildirimle gelişebileceğin, dinamik, çevik ve yalın 6 sigma felsefesini benimsemiş uzman ekiplerle kol kola çalışabileceğin, ilk günden itibaren sorumluluk ve inisiyatif alabileceğin, hataları bir öğrenme fırsatına dönüştürüp samimi iletişim kurabileceğin, performansın ve katkının ödüllendirildiği bir çalışma ortamı.

Borusan Eşittir Platformu ile toplumsal cinsiyet eşitliği konularında çalışabileceğin, Okyanus Gönüllüleri Platformu ile iyilik peşinde olan insanlarla beraber sadece işinde değil toplumda da değer yaratma imkanı yakalayacağın, Borusan Spor kulübü gibi ilgi alanına göre seçeceğin çeşitli aktivitelerde diğer Borusanlılarla birlikte sosyalleşeceğin, yeni çalışma düzeni yöntemleri ve esnek saatleri ile iş planını kendin yönetebileceğin, 18 iş gününden başlayan yıllık izin, kapsamlı bir özel sağlık sigortası, kadın çalışanlarımız ve eşi hamile olan erkek çalışanlarımız için doğum yardımı ve esnek yan imkanlardan yararlanabileceğin bir ortam seni bekliyor.

Aday Kriterleri

En çok 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Muaf, Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Finans Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Finans Uzman Yardımcısı Finans Uzman Yardımcısı Maaşları Finans Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Finans Uzman Yardımcısı Nedir? Finans Uzman Yardımcısı İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Boru Sanayi 1+

Hakkımızda

Borusan Grubu’nun ilk sanayi girişimi olan Borusan Boru, otomotivden inşaata, enerjiden makine üretimine dek her alanda yüksek teknoloji ürünü borul

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme – Borusan ÇalışanlarıBorusan Mannesmann Boru Sana

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kreş, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Yakacak, Hayat Sigortası, Giyim Yardımı, Bireysel Emeklilik.

Finans Uzman Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Finans Uzman Yardımcısı Finans Uzman Yardımcısı Maaşları Finans Uzman Yardımcısı Nasıl Olunur? Finans Uzman Yardımcısı Nedir? Finans Uzman Yardımcısı İş İlanları