Geoteknik Mühendisi

Geodestek Ltd. Şti

Ankara(Gölbaşı, Çankaya)

İş Yerinde

İş Yerinde

16 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

78 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

78 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Geoteknik mühendisliği alanında yenilikçi uygulamalar konusunda uzmanlaşmış bir ODTÜ Teknokent şirketi olan GeoDestek, ekibine mühendislik jeolojisi eğitim ve uygulama geçmişine sahip bir mühendis katmayı planlamaktadır. Geodestek, Türkiye ve uluslararası ölçekte farklı coğrafyalardaki paydaşlarına kendi uzmanlık alanında mühendislik hizmetleri sağlamaktadır.

İşe kabul edilen aday, esas olarak mühendislik jeolojisi çalışma alanlarına odaklı saha karakterizasyonu, problem tanımlaması, bağlantılı olarak sondaj bazlı ve her türlü zemin etüt çalışmaları, saha testleri ve kalite kontrol hizmetleri dahil olmak üzere geniş portföydeki faaliyetlerimizi desteklemek, bununla birlikte inşaat ve madencilik endüstrilerinde aletsel ölçüm ve izleme sistemlerinin kurulumuna yönelik proje teknik ihtiyaç belirlemesi, devreye alınması konularında süre gelen faaliyetlere ait uygulama özelinde proje yönetimi ve koordinasyon alanlarında görev yapmak üzere istihdam edilecektir. Görevler, tüm boyutlarıyla saha araştırma operasyonları, saha haritalaması ve jeoteknik değerlendirme için veri toplamanın yanı sıra aktif olarak teknik rapor hazırlama, teklif hazırlama ve fırsat / proje yönetimi konularına dahil olmayı içerecek ve adayın görev önceliklendirme ve çoklu-işlem konularında beceriler göstermesini gerektirecektir. Pozisyon ağırlıklı olarak ofis bazlı (Ankara) olmakla birlikte, görevler arasında toplantı, sunum, kurulum, devreye alma işlemlerinin yürütülmesi için kısa (günlük, 1-2 gün) ila orta vadeli (projenin niteliğine bağlı olarak birkaç haftaya kadar) seyahatler yer alması söz konusu olabilir.

Adayın, bu alanda belgelenmiş sektör tecrübesi (asgari 7-10 yıl) ve uluslararası ölçekteki projelerde kullanacağı seviyede aktif İngilizce yetkinliği bulunması esastır.

Hakkımızda daha fazla bilgiye firma web sitemizden ve GeoDestek LinkedIn sayfasından ulaşabilirsiniz.


Aranan Nitelikler

  • Jeoloji Mühendisliği alanında asgari lisans, tercihen mühendislik jeolojisi alanında yüksek lisans derecesi, veya tez aşamasında çalışmalarını devam ettiriyor olmak.
  • İlgili alanda kanıtlanmış bir çalışma geçmişi (asgari 7-10 yıl).
  • Zemin araştırmaları, zemin etüdü odaklı saha deneyleri, veri toplama ve raporlama, saha haritalama konularında kanıtlanmış deneyime sahip olmak.
  • Üstlenilen görevler için ilgili yazılım araçlarını kullanma yeterliliğine sahip olmak.
  • Türkçe ve İngilizce’ye yazılı ve sözlü olarak tam hakim olmak (lütfen başvuru esnasında detaylı bilgi sağlayınız). 
  • İşveren ile iletişim kurabilme ve ulusal / uluslararası projelerimizde sunum yapabilme yetkinliğine sahip olmak. 
  • Farklı ölçekteki projelerin takibini, raporlamasını yapabilecek düzeyde koordinasyon, bağımsız çalışabilme ve ekip yönetimi (görevlendirme, kaynak planlaması ve mali raporlama) becerilerine sahip olmak.
  • Asgari düzenleme gereksinimi gerektiren Türkçe ve İngilizce teknik rapor hazırlama becerilerine sahip olmak.
  • Teknik kılavuzlar hazırlama, potansiyel projeler için teklifleri yapılandırma ve üçüncü taraflarla sağlıklı, zamanında ve ilerleme odaklı iletişim kurma becerisine sahip olmak.
  • Aynı anda birden fazla projeye ait gereksinimleri öngörebilme tecrübesine sahip olmak.
  • Genel olarak sensör veri toplama ve aletsel ölçüme yönelik yeni ve mevcut donanımın kurulumu ve performansının doğrulanması konusunda ilgili departmanla eş güdüm içerisinde hareket edebilmek (Eğitim verilecektir.)
  • Disiplinler arası bir yaklaşımı içeren teknik zorlukları kabul etmeye açık olmak.
  • Pozitif yaklaşım, ekip içi ve departmanlar arası iletişimi ve işbirliğini destekleyecek motivasyon ve enerjiye sahip olmak.
  • Dinamik bir ortamda yeni teknoloji, araç, yöntem ve iş kollarına hızlı adapte olabilmek.
  • B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif sürücü olmak.

Aday Kriterleri

En az 7 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)
B sınıfı

Geoteknik Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Geoteknik Mühendisi Geoteknik Mühendisi Maaşları Geoteknik Mühendisi Nasıl Olunur? Geoteknik Mühendisi Nedir? Geoteknik Mühendisi İş İlanları

Mühendislik Hizmetleri

Hakkımızda

2001 yılında hizmet vermeye başlayan firmamız bugün GeoDestek Ltd. Şti olarak yurtiçi ve yurtdışında mühendislik yapılarının tasarımı ve inşaasında ih

Şirket Sayfasına Git

Geoteknik Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Geoteknik Mühendisi Geoteknik Mühendisi Maaşları Geoteknik Mühendisi Nasıl Olunur? Geoteknik Mühendisi Nedir? Geoteknik Mühendisi İş İlanları